2008-07-29

Clàusules per a la concessió d'una llicència d'autotaxi. Concurs, obert, ordinari.

Butlletí Oficial de la Província de Tarragona

ANUNCI DE LICITACIÓ

Per acord plenari de data 09/06/2008, ha estat aprovat el plec de clàusules administratives particulars que ha de regir l'adjudicació d'UNA llicència de taxi, per procediment obert mitjançant concurs.
Mitjançant el present s'exposa al públic l'anunci que ha de regir la citada concessió en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, amb una antelació mínima de quinze dies hàbils a l'assenyalat com a l'últim per a l'admissió de proposicions segons el que disposa l'article 78 de la LCAP.

1. Entitat adjudicadora.
a) Organisme: Ajuntament de GODALL (Montsià)
b) Dependència que tramita l'expedient: Secretaria General
c) Número d'expedient: TAXI/2008

2. Objecte.
a) Descripció de l'objecte: La concessió d'una llicència d'autotaxi al municipi de GODALL.

3. Tramitació, procediment i forma d'adjudicació.
a) Tramitació: ordinària
b) Procediment: obert
c) Forma: concurs

4. Obtenció de documentació i informació.
a) Entitat: Ajuntament de GODALL (Montsià)
b) Domicili: Pl. Mare Teresa Blanch, 8
c) Telèfon i fax: 977738018 -- 977738225
d) Data límit d'obtenció de documents i informació: 2 dies abans de l'acabament del termini per a la presentació de sol·licituds.

5. Presentació de sol·licituds
a) Data límit de presentació: 15 dies hàbils des de la publicació del corresponent anunci de convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.
b) Documentació a presentar: veure clàusula vuitena del plec de condicions.
c) Lloc de presentació: Ajuntament de GODALL (Montsià).

6. Despeses d'anuncis: a càrrec de l'adjudicatari de la llicència.

7. Model de proposició.
"________________________, amb domicili a _________________, municipi ________________, C.P. __________, i DNI núm. ___________, expedit a ____________________ amb data _________, en nom propi [o en representació de _____________________ com acredito per ___________________], assabentat de la convocatòria per a l'adjudicació de ______ [nombre] llicències de taxi pel municipi de ___________ per procediment obert mitjançant concurs, anunciada en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona de conformitat al plec de clàusules administratives que accepto incondicionadament i íntegra, sense cap excepció, fent constar que no estic incurs en cap de les circumstàncies establertes en l'article 20 de la LCAP".