2015-01-13

F.C. Godall 7 - Santa Bàrbara CF 6

Victòria del Godall amb resultat de futbol sala.

El Godall s'enfrontava el diumenge a camp propi amb el Santa Bàrbara (segon classificat i amb opció de ser líder en el cas de victòria).
Des de un primer moment ja es va veure la intensitat de tots dos equips. El Godall va tenir la sort de cara i en una de les primeres ocasions va poder marcar (Royo 4').

A partir d'aquí, el Santa Bàrbara va començar a apretar i al cap de dos minuts ja va poder fer el gol de l'empat.  Nico (Sta. Bàrbara), un home amb molta experiència i qualitat indiscutible, marcava els altres dos gols del Santa Bàrbara (9' i 22') que posaven el marcador molt desfavorable per al Godall (1-3).

Labernia ('35) marcava el 2-3 que tornava a posar al Godall al partit, però com fins llavors, la rèplica del Santa Bàrbara va arribar al cap d'un moment per a marcar de nou  (2-4). Resultat amb el que s'arribava al descans i que ningú es podia imaginar com canviarien les coses a la segona part.

Acte seguit de començar la segona part, marca el Santa Bàrbara el 2-5, resultat que pareixia sentenciar el partit, però el mateix minut Zaragoza aprofita una ocasió del Godall per a quedar-se totsol davant la porteria (sense porter) i el defensa rival el fa caure quan tant sols calia acompanyar la pilota fins la línia de gol, cosa que provocà que l'arbitre pités penalty a favor del Godall i el mateix Zaragoza transformés en lo que seria el 3-5 (46').  Encara quedava molt de partit i Ferran ens posà de nou amb opcions al marcar el 4-5 (51').
La rèplica del Santa Bàrbara arribava el minut (55') i deixava el resultat amb 4-6.  A partir d'aquí el Godall va intentar amb totes les seues forces recomposar l'equip i donar un pas al davant, i cinc minuts més tard, Alex marcava el 5-6 a favor del Godall.

Cada cop es veia més viable l'empat, el qual va arribar al minut 70 de la mà de Marc Lleixà. Els espectadors no s'ho podien creure i encara faltava la "guinda" del pastel que va arribar al minut 79 de les mans d'Albert Verge que col.locava el definitiu 7-6 a favor del Godall.

L'àrbitre va allargar el partit tot el que va poder i més (quasi 10 minuts) fins que va poder pitar una falta a la vora de l'àrea del Godall perillosíssima que va permetre en un últim moment disposar d'una clara opció de gol al Santa Bàrbara, que per fortuna no va aprofitar.

7-6 un resultat impensable a priori i que va demostrar que amb ganes i entrega tot és possible.

Apunt: Tots els gols del Godall (7) van ser fets per jugadors diferents.