2015-02-26

Jonathan Anaya guanya el 7é DH Godall amb el millor temps total

El corredor de l’equip barceloní The Bike Village va baixar els 1300 m. del circuit  amb un temps de  2 minuts i 16 segons.

El vent ratxejat que va bufar a la part alta del circuit, va complicar la competició

(J.Roig). -Segons que es pot llegir a la relació de classificacions que la Unió Ciclista Santa Bàrbara ha publicat al seu web, Jonathan Anaya que competia en la categoria elit, amb 2 minuts i 16 segons,  hauria fet el millor temps de la DH Godall, competició que l’ entitat va organitzar aquest cap de setmana a la veïna població i en la que, segons la mateixa relació, hi haurien quedat finalment 207 corredors classificats.
El millor temps per a l’equip 5 Seconds,  del que hi formen part també corredors planers Santa Bàrbara, va ser per Carlos Colomé, que competia en la categoria Juniors-2 i que va fer la baixada amb 2 minuts i 25 segons, quedant amb 7éna posició de la general i primer de la seua categoria.
Blanca Julia de l’ equip Team Santacruz va ser la primera classificada en fèmines elit amb un temps de 3 minuts  i15 dècimes.
Destacar també la participació un any més del corredor invident Alfons Bayonas que, amb el seu tàndem, va completar el circuit amb un temps de 4 minuts i 22 segons. En general al descens es van registrar uns bons temps, encara que lluny dels 2 minuts i 9 segons, actual rècord del circuït.

Destacar el bon ambient que va viure Godall durant tota la jornada amb el públic que, tot i el vent que va bufar durant tota la jornada, es va apropar als diferents punts des de on es podia seguir la prova, amb un especial incidència al espectacular salt que hi havia a l’entrada del poble, pocs metres abans de la línia de meta.
Lamentar algunes incidències que van tenir lloc al decurs de la prova com a conseqüència del vent ratxejat que bufava especialment fort a les zones altes del circuit i que dificultava el normal desenvolupament de la prova. L’ accident més greu el va patir una noia que va tenir que ser evacuada amb una ambulància desprès de caure i trencar-se la clavícula i dues costelles.