Molta participació i un nou rècord

Font: Diari de Tarragona / La Veu de l'Ebre

Un total de 59 participants prenen part en la Transplanes del Montsià.

Dins del programa d'activitats de la Fira de l'Oli de Santa Bàrbara, la Unió Ciclista de la localitat planera va organitzar la novena edició de les Transplanes del Montsià (pujada a Casetes Velles en BTT). Hi van prendre part 59 bikers (amb molt nivell), disposats a disfrutar d'una espectacular marxa, amb paratges impressionants.

En aquesta ocasió el guanyador absolut va ser Josep Betalú, establint un nou rècord de la prova en un temps de 53'55''. També cal destacar la meritòria segona posició en la general, i primer de la categoria M40, del local Vicent Sales, fent un registre total de 55'42''. En categoria M30, el vencedor i quart de la classificació general va ser el corredor Marc Roda, en un temps de 58'06''. De tots els inscrits, un total de 38 van poder coronar l'Alt de Casetes Velles dins del temps establert per l'organització, mentre que la resta (21) van tenir el seu final de pujada a la Cova del Vidre.

En la prova van prendre part ciclistes de Vinaròs, Rossell, Traiguera, Tortosa, Amposta, la Ràpita, Santa Bàrbara, la Galera, Godall, Ulldecona, Gandesa i Móra, i per a molts es tracta d'una marxa de referència per començar la seua posada a punt abans d'iniciar la temporada.