2006-12-01

El Fòrum de Godall, un referent a la comunitat forera

El Fòrum de Godall, dia tras dia, s'està posicionant en un lloc privilegiat dintre el món d'internet.

Actualment estem gaudint de posicions privilegiades en quant a accès i visitants. Fins i tot durant algunes etapes de l'any, de pertànyer al "top ten" de foros de la web de referència: http://www.foromania.com

I es que les estadístiques per a un poble de 700 habitants son més que espectaculars:



(estadística superior extreta el dia 24-11-2006)

(inferior: 01-12-2006)



El fòrum de Godall és un espai que ens permet eliminar les barreres de la distància de tots aquells que estem interessats amb l'actualitat del nostre poble. Aquí, la gent opina, s'informa, pregunta i respon totes aquelles qüestions que tenen que veure (o no) amb el nostre poble i la comarca.

És una oportunitat que ens està otorgant la tecnologia actual per a mantindre una comunicació més propera entre tots els usuaris. Si a n'això li afegim que sempre hi ha entrades provinents de la "Televisió Digital de Godall (TlSyver)" , recordant antics programes que s'emetien setmanalment desde el maig de 1989 per la Televisió Local de Godall (i que tenen a dia d'avui un index de visualització equiparable al fòrum) fan d'aquest fòrum un referent inevitable per a tots els godallencs i godallenques.