2006-12-15

Es destinen 940.000 euros a millorar els camins

Font:Més Ebre.

Els treballs, a Montsià i Baix Ebre, formen part d’un paquet de millores de 4 milions a tot l’Ebre

El departament d’Agricultura invertirà en el primer trimestre 4 milions d’euros en la millora de camins rurals a les quatre comarques de l’Ebre.

Aquest dijous, el director general de Desenvolupament Rural, Josep Maria Besora, i el director dels serveis territorials del departament d’Agricultura a l’Ebre, Antoni Espanya, han presentat les actuacions que es començaran el proper mes de febrer. Al Montsià, s’invertiran 440.000 euros en la millora de camins rurals als municipis de la Galera, Godall, el Mas de Barberans i la Sénia. I, a la comarca del Baix Ebre, s’invertiran gairebé 500.000 euros en la millora de camins a Aldover, Xerta i Paüls.

Antoni Espanya ha dit que les inversions responen a la necessitat de «consolidar infraestructures agràries bàsiques malmeses en els aiguats del passat mes de setembre». Les obres consistiran, principalment, en la consolidació i millora dels camins, l’eixamplament dels camins o el formigonat en zones de múltiples pendents. Per la seua banda, Besora ha destacat que aquestes millores han de servir per millorar la xarxa de camins, perquè «uns bons camins garantixen els serveis als pagesos i a la resta del territori».