2010-02-26

Contracop és el primer grup ebrenc que edita un disc amb llicència lliure


Font: La Plana Ràdio

Després de molt, molt i molt temps esperant, el grup ebrenc Contracop anuncia la festa que celebraran ,aquest dissabte dia 27 de febrer a Alcanar per a presentar el seu primer treball!
La maqueta ha estat enregistrada al seu local de Godall per ells mateixos, amb la inestimable ajuda i assessorament de Xabi con B .
Posteriorment es va realitzar la mescla als estudis MBG de Tarragona, on Miquel Barberà va posar tot el seu talent per a donar un bon cos a la música d ‘aquest grup ebrenc.


Per últim, el màster va viatjar a Ripoll on la discogràfica lliure Quimera Records van materialitzar el somni dels músics en una caixa de plàstic! Amb ells -segons que expliquen- van trobar la fórmula per a que la seua música continuï sent tant lliure com quan la interpreten als seus concerts ja el copyleft de les llicències Creative Commons els ofereixen la possibilitat de que aquesta música viatgi arreu sense cap restricció oportunista i explotadora com les que imposa l’SGAE.
Per això els complau considerar-se ser el primer grup de les Terres de l’Ebre en editar amb aquesta discogràfica lliure que promet donar molta guerra.
Els Contracop faran la presentació del seu disc a Alcanar el dia 27 a la Cisterna de la Vall, hi haurà una bona festa i algunes sorpreses, per això inviten a acompanyar-los a tot que hi vulgui assitir.


Més notícies relacionades amb CONTRACOP:

Pàgina web de Contracop: http://contracop.blogspot.com/
Web de Contracop a mySpace: http://www.myspace.com/contracop