2013-02-15

El DH Godall aconsegueix el reconeixement de la Federació Catalana de Ciclisme



La prova de descens de muntanya,organitzat per la U.C. Santa Bàrbara,tindrà lloc aquest cap de setmana.
La organització han limitat 200 les inscripcions per  donar més qualitat a la prova,alleugerant el temps d ‘espera per al descens als ciclistes.  
L’ any passat ,el circuit,ubicat al terme de Godall, va rebre més de mil visitants.
(J.Roig).-Aquest  cap de setmana,16 i 17 de febrer, i donant inicia a la temporada , se celebra el 5é DH GODALL al circuit del  municipi que dona nom a la prova.
Aquesta competició de descens amb BTT ,que organitza un  any més la Unió Ciclista Santa Bàrbara, ha aconseguit,amb solament cinc anys ,convertir-se en un referent dintre d ‘aquesta modalitat esportiva,no solament al territori o a Catalunya,sinó també a d’ altres comunitats autònomes. De fet,tal i com explicava el secretari i portaveu de l ‘entitat, Ximo Bel,després de diversos intents,finalment han aconseguit el reconeixement federatiu i la d ‘aquest cap de setmana, serà la primera prova puntuable del DH CHALLENGE 2013 organitzat per la Federació.
La prova començarà demà dissabte a les 9 del mati  amb l’entrega de dorsals per a ,un hora després ,començar els entrenaments amb remuntadors per als participants.
El diumenge pel mati hi haurà una darrera tanda de entrenament per conèixer el circuit ,donant inici a la competició a partir de les 10 del mati amb la primera  de les dos mànegues de les que consta la prova en les seues diferents categories.
Bel volia destacar el fet de que enguany han limitat a 200 les inscripcions (que es van exhaurir en poques hores) per tal de donar més qualitat a la prova   i dinamisme al circuit per a que els participants es sentin més còmodes alleugerant el temps d ‘espera per al descens als ciclistes.”Fins ara 250 ciclistes els absorbíem bé ,en 200 serà més fluid. Essent una prova de la Copa Catalana ,volem que es valori la qualitat organitzativa que podem oferir” ,justificava .
El 5é DH GODALL compta amb el suport de l’Ajuntament de Godall i l’Ajuntament de Santa Bàrbara i un bon grapat de col•laboradors i patrocinadors als que la organització vol fer arribar un agraïment públic,alhora que invita a tot hom a gaudir d’ un espectacle esportiu tant emocionant com espectacular,recordant que els accessos als punts més vistosos de la prova estan habilitats i senyalitzats  per que el públic (més de mil persones l ‘any passat) en pugui gaudir sense cap molèstia.