2013-03-04

La Fira de l'Oli i l'espàrrec de Godall compleix 10 anys



La cooperativa de Godall,Moli de Clapisses,ha donat a conèixer ja les dates en que enguany celebrà la seua ja consolidada fira,on l’oli i els espàrrecs són els principals protagonistes.
Serà el cap de setmana del 9 i 120 de març i enguany que el certamen arriba als seu 10é aniversari ,el Director General d’Alimentació, qualitat i industries del DAAM de la Generalitat de Catalunya,Domènec Vila i Navarra  ,serà l ‘encarregat de inaugurar-la el dissabte dia 9 a les 12:30 del matí.
Com sempre i a part dels seus tradicionals esmorzars a base de truita d ‘espàrrecs i altres productes locals,un dels atractius de la fira godallenca seran les visites guiades al moli d’ oli de l’entitat i les degustacions del oli novell que s’ hi produeix.
El programa ,entre moltes altres activitats contempla també xerrades nutricionals i sobre el món agrari,balls tradicionals i diferents exposicions.
Cal destacar finalment que  una de les característiques de la fira és el concurs d ‘espàrrecs,per al que els afeccionats ja es comencen a preparar i a buscar els primers exemplars d ‘aquesta verdura salvatge per bescanviar-ho per litres de l ‘altre protagonista de la festa:l’ oli