2013-04-16

El C.F.Godall perd contra el líder (1-5) però dona la cara en tot moment.

Aquest diumenge el Godall va enfrontar-se al Corbera en un partit el qual el resultat pot semblar enganyós.

Un partit que va començar amb una ocasió molt clara del Corbera que la defensa va poder refusar in extremis. El partit continuava 0-0 però es podia notar cert nerviosisme per part del Godall a les darreres files (lògic tenint en compte que unicament els dos delanters del Corbera porten més gols que la resta d'equips de la competició (46 + 24). Aquesta tensió va provocar alguna que altra errada puntual amb lo que el Corbera ho va aprofitar i va poder marcar 2 gols.

L'àrbitre per la seva part, va començar un recital de targetes grogues que pareixia que no s'acabés mai (tant per un equip com per l'altre). Amb la mala sort per al Godall que el central (amonestat anteriorment amb una groga) es posà davant la pilota en l'intent de frenar una falta ràpida, i el delanter del Corbera (gat vell) li va tirar damunt provocant l'expulsió del central i que el Godall jugués la resta del partit en 10 homes.

El que pareixia una desgràcia més gran, fou justament el contrari. Tal com deia Helenio Herrera, aquest cop el Godall va jugar molt millor amb 10 que lo que ho havia fet mentre jugava amb 11. Es van posar les piles i van començar a apretar al rival. Va haber una ocasió claríssima del Godall a porta buida que no van materialitzar, però moments después es conseguia el 1-2 de falta.

El Godall apretava com mai i el Corbera per primera vegada no ho veia gens clar. El Corbera va començar un ball de canvis per redreçar la situació però el Godall seguia presionant la porteria rival. En aquells moments encara estavem dintre el partit (1-2). El Corbera va començar a jugar en llarg aprofitant la qualitat dels seus dos delanters (que continuament caien en fores de joc) i durant una estona aquesta fou la dinàmica del partit: un Godall que apretava amb 10 jugadors i el Corbera treient la pilota amb passes llargs.

Fou en aquests moments del partit, quan el Godall estava amb les línies més avançades intentant la gesta (tot o res), que el Corbera va aprofitar les ocasions que va tenir per a plantar-se totsol davant la porta dels locals i fer els gols que restaven, uns gols que la defensa i el porter del Godall poca cosa podien fer al trobar-se en inferioritat numèrica i jugar tants de minuts amb aquella insistència de cara la porteria rival.

En resum, un començament de partit marcat pel nerviosisme que es va saber reconduïr i amb un resultat si més no, un poc enganyós.  Molta lluita per part dels jugadors del Godall i l'afició, tot i sortir derrotats van poder marxar cap a casa amb unes bones sensacions i agraïts per la intensitat demostrada.