2011-01-14

El GODALL s'emporta el clàssic en terreny hostil

LA GALERA - GODALL FC

Diumenge 09/01/11. 3ª Territ. Grup 20.

RESULTAT: 2 – 3

“El Godall s’emporta el clàssic en terreny hostil”

La Galera: Adrià, Pau Bel, Borja, Andrés, Labernia, Monfort, Xavier (Miguel 57’), Eric, Pau Muñoz (Angel 77’), Arasa (Ferran 22’), Fibla.

Godall: Hugo, René, Stan, Vargas, Mingorance, Robert, Abel, Marius, Aleix (Esteve 41’), Ibeas, Soldevila (Jaume 57’).


CRÓNICA DEL PARTIT

Partit molt disputat on qualsevol dels dos equips hagués pogut fer-se amb els tres punts en un camp que estaba fins a la bandera, amb prop de 300 espectadors
Era evident que el terreny de joc no permetria poder jugar amb la mateixa fluidesa, tranquilitat, precisió... que en camps de gespa. Així que calia fer un joc molt més pràctic, directe...
El Godall, plagat de baixes tenia bastantes dificultats per jugar al mig del camp i, en qualsevol cas, acabava topant amb la contundent defensa galerenca. Així mateix, es trobava amb contratacs ràpids buscant la rapidesa dels seus davanters.
L’1-0 arriba amb una jugada ràpida per banda, centrada a la frontal, a esquenes de la defensa i fregant el fora de joc, control i remat de Eric.
El Godall empata 1-1 amb una falta treta de forma magistral per Abel, colocada per l’escaire, des de molta distància però, on el porter local també potser hagués pogut fer més per impedir el gol.
Els locals protesten un penalti inexistent que hauria comès René a Pau, que es deixa caure (i és amonestat verbalment pel col•legiat) després de perdre la pilota netament, l’afició galerenca va pressionar molt l’arbitre i va buscar qualsevol excusa per intentar decantar el partit al seu favor.
El 2-1 arriba amb una jugada semblant a la del primer gol. La pilota cau a la frontal a Pau, que aprofita l’errada defensiva i l’u contra u, superant René i batent Hugo. S’arriba amb aquest resultat a la mitja part.
A la segona part, el Godall sembla que van sortir més enxufat i potser podríem dir que l’entrada de Jaumet va marcar casualment o no un punt d’inflexió al partit.
L’empat 2-2 arriba mitjançant un penalti comès a Robert i transformat per Abel. Penalti també molt protestat.
Els locals creaven bastant perill als còrners, faltes... Pilota parada. Els últims minuts no podien comptar amb Pau, ja substituit. També el Godall van tenir alguna ocasió a mans de Ibeas, des de fora l’àrea, Vargas, de falta... Però el definitiu 2-3 arriba amb una pilota d’Abel prop del còrner. Entra a l’àrea en paral•lel a la línia de fons i centra. Màrius remata de cap al fons de la xarxa. Èxtasi Godallenc.

En resum, el Godall guanya al camp del seu rival històric i dona una gran alegria a l’afició que va seguir l’equip en el desplaçament de l’any.

(crònica M. Rodríguez)