2009-06-15

Tot a punt per posar en marxa al Montsià la Ruta de l’ Oli i l’ Olivera

El passat 13 de febrer, es va celebrar a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona, la darrera sessió informativa de la Ruta de l’oli i l’olivera per la comarca del Montsià, un projecte comú pel que están treballant els Ajuntaments de Santa Bàrbara, Ulldecona, la Galera i Godall.

Aquest projecte té com a objectiu fomentar l’oferta turística a la zona interior del Montsià, mitjançant l’articulació d’una ruta que tingui l’oli i l’olivera com a eixos principals.

En aquesta darrera reunió hi van assistir els diferents empresaris i membres col•laboradors, amb una important representació del col•lectiu planer. Els punts a tractar foren detallar els acords finals de col•laboració, l’edició de material gràfic i la col•locació dels panells identificatius de la ruta que, d’altra banda, ja foren presentats en el marc de la Fira de l’Oli, Cítrics i Comerç del passat mes de novembre.

Els empresaris de Santa Bàrbara, restaurants i cooperatives, es van mostrar satisfets de la reunió i van apostar per la ruta com una oportunitat de dinamitzar les empreses turístiques del municipi i els valors de tota la zona.