2009-06-17

La fira de Godall ven mes oli en un sol dia que en tota l ‘edició de l ‘any passat


Segons han informat responsables de l’ organització a aquesta emissora i al ‘espera d’ una avaluació mes acurada, a la Fira del’ Espàrrec i l’Oli de Godall ,celebrada aquest passat cap de setmana,en el primer dia de fira es va vendre més oli que en tota l ‘edició de la fira de l ‘any passat .


També es significatiu que en els dos dies de fira , s’ hagin servit mes de 1500 esmorzars , amb productes tant típics com la coca en sal godallenca ,truita d’espàrrecs, baldanes .. .

La fira recordem que va ser inaugurada el passat dissabte per la secretaria de la DO d’ oli Baix Ebre- Montsià , Marina Soler i que ha estat organitzada en la seua 6ª edició per la cooperativa Agrícola de Godall .

Entre altres moltes activitats, destacar tambe que els alumnes i professors del Grup de Serveis d’Informació del Taller de Empleo Tierra de Encuentros van estar el passat cap de setmana a la fira de godall en un estand conjunt del Taller i la Mancomunitat.

La novetat va ser que es van començar a repartir el Folleto “Les Festes” i a més un díptic dedicat al Taller de Empleo Tierra de Encuentros II, fet pels alumnes.