2009-06-22

Satisfacció del 1er Descens Serra de Godall tot i el poc recolzament de la Federació de Ciclisme de Catalunya


Amb una setantena de participants La Unió Ciclista Santa Bàrbara es mostraven satisfets per aquest primer descens serra de Godall on van participar ciclistes provinents de Saragossa, València, Alacant, Castellò, Alcanyís i també de la nostra comunitat.

El recorregut amb 1 kilòmetre 700 metres i la técnica que es requeria per a realitzar-lo va fer que en molts moments es gaudís d’un bon espectacle.

La Unió Ciclista Santa Bàrbara va realitzar aquesta primera competició per tal de donar-li l’any vinent continuïtat i veure les possibilitats per poder-la incloure dins la Copa Catalana de Ciclisme, requisits que en un principi s’han donat.

Tot i això la Unió Ciclista Santa Bàrbara ,mostrava el seu descontent pel suport rebut per part de la Federació Catalana de Ciclisme, que el mateix dia sabent que es realitzava la prova amb molt temps d’antel.lació, va convocar-ne un altra , puntuable per a la Copa Catalana.

Aquest Primer descens Serra de Godall, s’ha portat a terme gràcies al suport dels ajuntaments de Godall i Santa Bàrbara, així com també a diverses empreses i particulars.

La prova , tot i les condicions meteorològiques, va reunir prop d’uns 200 espectadors.