2009-06-17

La Unió ciclista Santa Bàrbara organitza el 1er. Descens “Serra de Godall”


Aquest proper cap de setmana, 28 i 29 de Març ,la Unió Ciclista Santa Bàrbara organitzarà per primer cop una competició de descens amb bicicletes BTT.

Els membres de l’ Associació ciclista amb la col•laboració de l ‘ajuntament godallenc han estat treballant els darreres mesos per condicionar i netejar el circuit que transcorre per la Serra de Godall, per això la prova portarà aquest nom “Primer Descens Serra de Godall”.

De fet , la orografia horitzontal del municipi planer, ha obligat que una competició d ‘aquestes característiques hagi de transcorre per la zona de la Serra del municipi veí , d’aquesta manera s’ha recuperat un antic camí de cavalleries que portava els veïns del municipi fins les Ventalles.

Segons que ha explicat Ximo Bel , Secretari de l’entitat, per participar en descens s’ha de tenir un mínim d’experiència , ser majors de 15 anys i si son menors d’edat , portar una autorització dels pares.

Bel explicava també que aquest 1er. Descens a la Serra de Godall en BTT s’ ha dividit en dos dies per tall de que tot hom pugi conèixer be les dificultats tècniques del circuit. Per això el dissabte serà la prova d’ adaptació i entrenament i diumenge la cursa definitiva. La primera manga a les 10 del matí i a les 11:30h. la segona.

Els preus de les inscripcions oscil•len entre els 18 i 25 euros depenen de si s’està federat o no i si es fa la inscripció anticipada. Les inscripcions per participar ja es poden fer a Motocicles Llasat, Espai Ciclista, Turisport o per la web del club www.ucsb.cat.També el mateix dia de les competicions al lloc l’arribada.