2012-05-31

Bases per a la concessió d'ajuts individuals per a l'adquisició dels llibres per als estudis d'educació infantil i primària per al curs 2011-2012. Aprovació inicial

font: Butlletí Oficial de la Província de Tarragona

2012-05022
Ajuntament de Godall

ANUNCI

El Ple de l'Ajuntament, en sessió de data 30 d¿abril de 2012, ha acordat aprovar inicialment les bases reguladores per a la concessió d'ajuts individuals per a l'adquisició dels llibres per als estudis d'educació infantil i primària per al curs 2011 ¿ 2012.

Tanmateix s¿ha acordat sotmetre les esmentades bases a informació pública per un termini de vint dies hàbils, als efectes de presentació d'al·legacions i reclamacions. El termini d'informació pública començarà a comptar a partir del dia següent de la publicació de l'anunci al BOPT.

Les esmentades bases s'entendran definitivament aprovades si no es formula cap al·legació ni reclamació durant el període d'informació pública, sense perjudici de la necessitat de dictar una resolució de l'Alcaldia constatant l'aprovació definitiva automàtica i de publicar posteriorment aquesta resolució.

L'expedient es pot consultar a les oficines municipals tots els dies hàbils, entre les 16 i les 20 hores.