2012-05-31

Extractes dels acords del Ple de data 25.05.2012

font: Butlletí Oficial de la Província de Tarragona

2012-06080
Diputació de Tarragona
Secretaria General

EXTRACTES DELS ACORDS DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2012

Aprovar l¿acta de la sessió celebrada amb caràcter ordinari el dia 27 d¿abril de 2012.

Quedar assabentats dels Decrets de la Presidència del núm. 941 al 1.185 de 2012.

Adequar l¿Organigrama Corporatiu a l¿Organigrama organitzatiu de la Diputació.

Rectificar l¿errar material de la documentació de l¿expedient d¿aprovació de la Plantilla de personal de la Diputació de Tarragona, corresponent a l¿any 2012.

Ampliar els supòsits de contractació temporal als derivats dels projectes de foment de l¿ocupació aprovats per la Diputació de Tarragona.

Aprovar inicialment la modificació núm. 4-2012 de la Relació de llocs de treball de l¿exercici 2012.

Quedar assabentats del decret de la presidència 1-2012-1016 de data 26 d¿abril de 2012, declarant definitivament aprovades les modificacions introduïdes a les Bases generals que han de regir els processos selectius per a l'accés a places vacants de la plantilla de personal laboral i personal funcionari de la Diputació de Tarragona i dels seus organismes autònoms, aprovades pel Ple de data 24 de febrer de 2012.

Aprovar el conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i la Fundació ¿La Caixa¿ per al desenvolupament d¿actuacions de conservació de la biodiversitat al Camp de Tarragona i a les Terres de l¿Ebre.

Aprovar inicialment la modificació de les bases novena i dotzena de les reguladores del Pla d¿Acció Municipal 2008-2011.

Resoldre les al·legacions presentades a la modificació de crèdit núm. 4 de la Corporació, exercici 2012 i proposta d¿aprovació definitiva.

Aprovar la modificació de l¿Ordenança Fiscal reguladora de taxes de la Diputació de Tarragona en relació als ensenyaments de les Escoles de Música i Conservatoris, i Escoles d¿Art i Disseny.

Aprovar inicialment la modificació de l¿Ordenança general de gestió, liquidació, inspecció, comprovació i recaptació de BASE-Gestió d¿Ingressos.

Aprovar inicialment la modificació de l¿Ordenança reguladora de l¿administració electrònica de BASE - Gestió d¿ingressos.

Acceptar la delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu de la Taxa per utilització privativa o l¿aprofitament especial d¿espais esportius municipals de l¿Ajuntament de l¿Arboç.

Acceptar la delegació de facultats en matèria de gestió, encàrrec de gestió, i recaptació en període voluntari i període executiu de les sancions establertes a la Llei de Trànsit, Circulació de Vehicles a Motor i Seguretat Vial de l¿Ajuntament de Montblanc.

Acceptar la delegació de les actuacions de declaració i liquidació davant de l¿Agència Catalana de l¿Aigua de les quotes corresponents al cànon de l¿aigua de l'Ajuntament del Montmell.

Acceptar la revocació de la delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu i la inspecció de la Taxa de la llar d¿infants i de la Taxa de l¿Escola de música de l¿Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

Acceptar la revocació de la delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu i la inspecció de la Taxa de subministrament d¿aigua i de la delegació de les actuacions de declaració i liquidació davant de l'Agència Catalana de l¿Aigua de les quotes corresponents al cànon de l¿aigua de l'Ajuntament de Godall.