2007-05-04

Presenten la Guia de senderisme de la Serra del Montsià i de la Serra de Godall

font: Tinet Digital

L'edició d'aquesta guia neix de la voluntat del Consell Comarcal del Montsià de promoure les activitats respectuoses amb el patrimoni d'aquesta àrea, i que aquesta edició es faci d'acord amb els paràmetres d'excel·lència i qualitat amb què es vol associar l'oferta turística comarcal. És per això que coneixent les guies editades per Arola editors, s'ha signat el conveni de col·laboració amb aquesta editorial per aquesta finalitat.


Un dels autors és Rafael López-Monné, que és un investigador i fotògraf especialitzat en la valoració del patrimoni rural i el turisme, especialment en senderisme i camins tradicionals, i la seva experiència en aquest camp contempla la docència, la publicació de llibres i articles a la premsa, així com la participació en projectes de recuperació i desenvolupament d’aquest patrimoni, a més de ser un reconegut professional en el camp de la fotografia i està al corrent de les obligacions tributàries imposades per les disposicions legals vigents. El Consell Comarcal del Montsià ha signat un conveni de col·laboració per tal de contractar els serveis del senyor Rafael López-Monné per tal que realitzi fotografies per a la seva posterior publicació.

Els textos han anat a càrrec de Joan Batista Beltran Reverter. Es tracta d'un estudiós de la serra de Montsià la seva experiència en aquest camp contempla la publicació de llibres i articles especialitzats, i està al corrent de les obligacions tributàries imposades per les disposicions legals vigents. . El Consell Comarcal del Montsià ha signat un conveni de col·laboració per tal de contractar els serveis del senyor Joan Batista Beltran Reverter per tal que elabori textos per a la seva posterior publicació.

La Guia
El treball ha de contemplar la recerca d’informació, el treball de camp i l’obtenció d’un mínim de 120 imatges publicables així com la redacció de textos i peus de foto, la descripció d’un mínim de 12 propostes d’excursió a l’àrea de la serra de Montsià.

A més a més d’això el treball comptaria amb la col·laboració del Museu del Montsià i podria estar llest per a la seva publicació a principis de 2008 (febrer 2008). El cost total de la guia serà de 24.000 € i es preveu editar-ne 2.000 exemplars.