2012-09-24

La Plana Ràdio invitada a les Jornades Culturals de Godall

http://laplanaradio.cat/24092012/la-plana-radio-invitada-a-les-jornades-culturals-de-godall/


Aquest passat dissabte Godall va encetar la quarta edició de les seues Jornades Culturals amb la representació de l’ obra teatral “Una nit a casa seva,senyora” a càrrec de la companyia “Los Ganxos” de Traiguera .El gruix de la programació cultural però arribarà el proper cap de setmana amb diferents activitats esportives,lúdiques i culturals de les que cal destacar la presentació del mapa: “Serra de Godall” de la Editorial Piolet ue anirà a càrrec de Joan Carles Borrego i que es farà el dissabte 29 a les sis de la tarda.

font: La Plana Ràdio
A les vuit de la tarda hi ha previst un “encierro” amb “carretilles” per als joves aficionats als bous. Tot seguit embolada d’una carretilla. Ja per la nit s’ ha programat una exhibició de balls llatins i estàndards a càrrec de la parella local Xavier Pago i Ariadna Millán de l’escola Quick Dance d’Amposta i el lliurament del Premi “La Serra”al Reconeixement i ball amb el DUO CALIBRA.
Finalment ,el diumenge 30 de Setembre ia les sis de la tarda , s’ ha organitzat la conferència que amb el títol de “La Festa dels Bous i la repercussió als mitjans de comunicació” comptarà amb la participació dels professionals de diferents mitjans que segueixen de prop i donen cobertura a la nostra festa i que són els següents : Amado Cebolla de Ràdio, Josep Roig de La Plana Ràdio, Carlos Somolinos d’Amposta Ràdio, Manolo Moreno de la Revista Els Bous la Nostra Festa i David Dorado de la Web Vadebraus.