2014-02-17

LA FLUIXA CAMPANYA OLEÍCOLA, NO FRENA LA FIRA DE L’OLI I L’ESPÀRREC DE GODALL



Els organitzadors tenen confirmada la participació de 55 expositors i preveuen una venda d’uns 10.000 litres d’oli durant els dos dies de fira.

Es celebrarà el segon cap de setmana de Març i serà inaugurada pel diputat parlamentari David Bonvehí i Torras

(Redacció/J.Roig).-Des de la Cooperativa Agrícola de Godall ens comuniquen que ja s’està preparant la que serà la 11a. Fira de l’oli i l’espàrrec. Es durà a terme els dies 8 i 9 de Març de 2014, per donar a conèixer l’artesania i l’oferta de productes típics del municipi i del nostre territori.
Alhora, durant els dies de la fira, es realitzaran visites guiades al nou molí d’oli, unes instal•lacions, que avui dia, compten amb els millors estàndards de qualitat exigits per tal de fer un oli de primera qualitat, emparats dins de la Denominació d’origen protegida Baix Ebre-Montsià.

Els organitzadors apunten que, degut a la poca producció d’aquest any, la campanya ha acabat sent més fluixa del normal, concretament ha hagut un 40 per cent menys d’olives. De totes maneres, aquesta reducció en la producció no ha perjudicat la qualitat dels olis que elabora la cooperativa godallenca.
Tot i la crisi, la cooperativa informa també que espera augmentar les vendes, seguint amb la línia de l’any passat, i preveu donar sortida a uns 10.000 litres d’oli durant els dies de la fira.
La inauguració serà a càrrec del Diputat al Parlament de Catalunya per CiU, David Bonvehí i Torras.
La fira, que és d’entrada gratuïta, ja té confirmada la participació de 55 expositors i està organitzada per la cooperativa Agrícola de Godall amb la col•laboració de l’Ajuntament del municipi. Per tal de difondre i donar a conèixer l’excel•lent oli que produeix, la cooperativa recorda que disposa d’una pàgina web a Internet, www.olidegodall.es, on hi ha una botiga virtual.