2014-06-23

El CF Reus vol reforçar la filiació amb el CF Reddis

Jugadors del C.F.Reddis

El nou Club de Futbol Reus Deportiu, controlat per l'empresari Joan Oliver, vol tenir un major pes en la gestió esportiva i econòmica del CF Reddis. Així queda palès en el nou conveni de relació que els socis de l'entitat blanc-i-blava han de votar en assemblea, el proper divendres, 27 de juny, a les instal·lacions de Mas Tallapedra. La idea d'Oliver és reforçar la relació de filiació. Si fins ara, el club roig-i-negre cedia jugadors, ara es podria encarregar més directament de la gestió. La directiva del CF Reddis demana a tots els socis del club perquè votin aquesta important decisió, un cop assolit el retorn a Primera Catalana. 

Precisament, els blanc-i-blaus ja coneixen els equips que composaran el grup 2 d'aquesta categoria. De la demarcació de Tarragona, hi haurà l'Amposta, la Rapitenca, el Torreforta, la UD Torredembarra, el Catllar i el Morell. De Lleida, hi entre el Balaguer, l'Almacelles, el Mollerussa i el Tàrrega, mentre que de Barcelona, l'Igualada, el Manredsa, el Sant Ildefons de Cornellà, el Santboià, el Viladecans, el Vilanova i la Geltrú i el Joventut 25 de Rubí.

Els reusencs, però, estan pendents del futur del Vilassar de Mar, que ha baixat de Tercera Divisió i que podria fer-ho fins a Segona Catalana si no soluciona els seus problemes econòmics. En aquest cas, caldria afegir al grup 2 el Lleida B-Terra Ferma, i probablement, en sortirien el Joventut 25 de Rubí o el Manresa.

El FC Godall, possible rival a la Copa Catalunya

El CF Reddis jugarà la seva propera eliminatòria de Copa Catalunya, els setzens de final, el proper 17 d'agost, probablement contra el FC Godall (Monsià). El conjunt ebrenc va fer una espectacular temporada a Quarta Catalana, amb només una derrota i dos empats, aconseguint marcar 123 gols en 32 partits. Fonts de la federació, però, no descarten un emparellament amb el guanyador de l'eliminatòria Sallent-Caldes.

Participació a la Nit dels Campions

En un altre ordre de coses, el CF Reddis va participar a la Nit dels Campions, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, el passat dijous, a Salou. La festa va servir per homenatjar tots els clubs que han aconseguit un títol durant la temporada 2013-2014.