2014-08-18

El Reddis guanya el Godall a la Copa Catalunya per la mínima (0 a 1) (font: Camp d'Esports)

El Reddis va patir més del previst per accedir a les semifinals de la Copa Catalunya. Els blanc-i-blaus només van poder guanyar per 0 a 1 al camp del Godall.

L'equip que va batre tots els rècords l'any passat a Quarta Catalana s'enfrontava a un Reddis renovat per fer front a una Primera Catalana molt exigent. Tot i així els homes que per tercera temporada entrena Jordi Bofarull partien coma clar favorits en aquesta eliminatòria de la Copa Catalunya Amater.

El partit ha estat molt més disputat del que caldria esperar entre dos conjunts que els separa dues categories. De fet, l'inici del partit, ha estat molt igualat i la intensitat dels locals contrarestava la superioritat tècnica dels reusencs.

El Reddis no ha disposat de la primera bona ocasió fins al minut 20. L'ha protagonitzat uns dels nouvinguts, Adrià Vargas. Ha estat en l'últim quart de la primera part on el Reddis ha dominat més clarament i han arribat les millors ocasions que ambdós casos s'han perdut una mica per sobre del travesser com la de Garrido al minut 36 i la de Miranda al 41.

A l'inici de la segona part ha tornat una efímera igualtat que se n'ha encarregat de trencar Andreu Guiu. El davanter prioratí ha tingut una gran ocasió al 65, però el seu xut ha sortit desviat. No ha estat així al 68, quan Guiu, en una jugada molt similar a l'anterior, ha encertat a fer l'únic gol del partit.

El 0 a 1 ha donat serenitat als jugadors reddisencs i se'ls ha vist molt més còmodes sobre la gespa natural del petit camp del Godall. Però en una picabaralla prop del corner, Garrido ha vist una vermella directa. El fet que encara faltessin 10 minuts per la conclusió del partit i un resultat ajustat ha animat els locals a buscar un empat que hagués pogut arribar al 88 en un bon xut de la davantera local.

El xiulet final ha donat pas a una ovació del públic local cap al seu equip i a una mica de cridòria per l'actuació arbitral que els no els ha acabat d'agradar.

El Reddis haurà d'esperar a dimecres a saber quin serà el rival a semifinals. Serà el guanyador de l'eliminatòria que ha de jugar el Martorell contra el Sarrià. La semifinal es jugarà el proper cap de setmana a camp contrari.