2006-04-27

Adam Raga visita el Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre


Font: Tient Digital
Aprofitant l'estada al seu poble, Adam Raga va visitar el Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre "Abrics de l'Ermita" acompanyat de l'Alcaldessa d'Ulldecona Núria Ventura. Tots dos van escoltar les explicacions del tècnic encarregat del Centre, Agustí Vericat, i van veure les imatges de les figures de l'art rupestre de tot el món, però molt en especial les dels abrics de la Serra de Godall, situades a poca distància del Centre.

També van estar a la projecció de l’audiovisual que resumeix a la perfecció el que podia ser la forma de vida i de pintar d’aquelles èpoques llunyanes. En una pròxima estada a Ulldecona, Adam va manifestar el seu interès en poder-les visitar personalment, sobretot l’abric 1, que es conegut com la “capella sixtina de l’art rupestre llevantí” ja que en ell sol es conserven un total de 170 figures (més que a tota la resta de Catalunya).
Durant els dies de Setmana Santa va ser moltíssima l’afluència de gent al Centre, fins al punt que no es van poder atendre totes les visites als abrics demanades. Ara, amb el pont del proper cap de setmana (1 de maig) i les Fires de Tortosa i de La Galera, s’espera novament una gran assistència de visitants al Centre d’interpretació.