2006-04-26

La Taula del Sénia rep una subvenció de 30.000 euros de la Diputació de Tarragona


La III Mostra de Pobles canvia de data: es celebrarà a Benicarló al juliol.
La Diputació de Tarragona ha conveniat una ajuda de 30.000 euros amb la Mancomunitat de la Taula del Sénia, per tal d'iniciar un procés comú de treball que podria ampliar-se en el futur. Així ho detallava dilluns passat, com a membre de la Taula, el portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament benicarlando, el nacionalista José Luis Guzmán.
Amb 30.000 euros, com deia Guzmán, no es poden iniciar molts projectes, però en destacava un de novedós: informar a través del mòbil als ciutadans dels municipis de la Taula del Sénia de les activitats destacades que es desenvolupen a cada població. El projecte es troba "en l'aire", segons el regidor.

Guzmán es mostrava desitjós de signar un conveni semblant amb la Diputació de Castelló, tot i que la Mancomunitat ha constatat el poc interés que té l'entitat provincial en treballar amb la Taula del Sénia.

D'altra banda, Guzmán anunciava que la III Mostra de Pobles de la Taula del Sénia, que enguany es celebra a Benicarló, es durà a terme al mes de juliol, el dia 16, ja que al mes d'agost molts dels municipis de la Mancomunitat es troben celebrant les Festes Patronals, com és el cas de la ciutat benicarlanda.

Però durant les Festes de Sant Bertomeu de Benicarló, la Taula del Sénia estarà present a través d'una exposició informativa, amb panells que documenten l'activitat de la Mancomunitat i els seus objectius.