2006-04-28

Clàusules per a la gestió del servei públic explotació, conservació i manteniment sistema de sanejament del Montsià i realització de millores.


2006/4892-U - CONSELL COMARCAL DEL MONTSIÀ

Anunci

Aprovats pel Ple del Consell Comarcal del Montsià, en sessió de data 29 de març de 2006, els plecs de clàusules particulars administratives i tècniques i el plec de bases per a la contractació de la gestió del servei públic d'explotació, conservació i manteniment i la realització de millores del sistema de sanejament de la Comarca del Montsià (Alcanar, Amposta, Les Cases d'Alcanar, Els Muntells, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, La Sénia, Ulldecona, Godall i Masdenverge), s'exposen al públic pel termini de vint dies hàbils, a l'objecte del seu examen i presentació de possibles reclamacions, tal com disposa l'article 277 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.
En el cas de no presentar-se'n cap es considerarà aprovat definitivament.
Simultàniament s'anuncia la convocatòria del concurs el qual, en el cas de presentar-se reclamacions, quedarà ajornat fins que es resolguin.

1. Entitat adjudicadora:
Organisme: Consell Comarcal del Montsià

2. Objecte del contracte:
a) Descripció de l'objecte: gestió del servei públic explotació, conservació i manteniment del sistema de sanejament de la Comarca del Montsià (Alcanar, Amposta, Les Cases d'Alcanar, Els Muntells, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, La Sénia, Ulldecona, Godall i Masdenverge), i la realització de millores.
b) Durada del contracte: 5 anys, prorrogable, per mutu acord de les parts, per períodes d'un any fins a un màxim de tres anys més.
c) Execució d'obres: l'execució del contracte en el primer any compren la realització de les obres descrites a l'article 3.1.p) del plec de prescripcions tècniques.

3. Tramitació, procediment i forma d'adjudicació:
a) Tramitació: ordinària
b) Procediment: obert
c) Forma: concurs

4. Pressupost base de la licitació: 8.494.191,20 euros/cinc anys (vuit milions quatre-cents noranta-quatre mil cent noranta-un euros amb vint cèntims)

5. Garanties:
a) Provisional: 2% del pressupost de licitació
b) Definitiva: 4% de l'import d'adjudicació

6. Obtenció de documentació i informació:
a) Entitat: Consell Comarcal del Montsià
b) Domicili: Pl. Lluís Companys, s/n
c) Localitat i codi postal: Amposta, 43870
d) Telèfon: 977 70 43 71
e) Fax: 977 70 59 46
f) E-mail: xbayerri@montsia.altanet.org
g) Web: www.ccmontsia.org

7. Requisits específics del contractista:
El que es determina al plec de condicions administratives particulars i prescripcions tècniques.

8. Presentació d'ofertes:
a) Data límit de presentació: vint-i-sis dies naturals comptats a partir del dia següent al de l'última publicació d'aquest anunci al BOPT o DOGC.
b) Documentació que s'ha de presentar: la que detallen els plecs de condicions particulars.
c) Lloc de presentació: el que s'indica al punt 6.

9. Obertura de les ofertes: l'acte d'obertura de les proposicions econòmiques serà públic i tindrà lloc a la sala d'actes de la corporació a les tretze hores del dia que en faci sis, comptat a partir de l'endemà de l'acabament de presentació de proposicions. Si aquest dia és festiu, l'acte es farà el primer dia hàbil següent.

10. Despeses del anuncis: les despeses de publicació dels anuncis seran a càrrec del contractista adjudicatari.

11. Pàgina web: en la pàgina web del Consell Comarcal del Montsià www.ccmontsia.org figura la informació relativa a la convocatòria i es poden obtenir els plecs i la documentació tècnica.

Amposta, 25 d'abril de 2006. --- El president, Alfons Montserrat Esteller.