2006-04-03

Comencen les obres de soterrament de contenidors a la Ràpita i Godall



La Veu de l'Ebre

Les obres per soterrar tots els contenidors de la comarca del Montsià començaran finalment dilluns amb la instal·lació de les primeres illes de recollida a Sant Carles de la Ràpita i Godall. L'inici dels treballs s'ha endarrerit uns tres mesos per problemes amb el subministrament de materials i per les dificultats per concretar i atribuir els treballs secundaris a l'obra civil i a la instal·lació de les caixes de dipòsit.

Tot i això, el Consell Comarcal manté el calendari d'execució que preveu haver completat les obres abans d'acabar aquest 2006. El projecte preveu crear illes de recollida on s'hi podrà dipositar totes les fraccions: paper i cartró, envasos, vidre, orgànica i rebuig. A Sant Carles de la Ràpita, on des de dilluns hi ha començat a arribar els materials, se n'ha previst fer 39, 9 dels quals se'ls ha reservat l'Ajuntament per a les noves zones de creixement com l'Eixample Catalunya. A Godall, on es faran cinc punts de recollida, les obres d'instal·lació aprofitaran els treballs de reforma dels carrers.

Totes les poblacions i pedanies disposaran d'illes de recollida. Les úniques excepcions seran les urbanitzacions disseminades com les d'Alcanar Platja on es mantindrà la recollida a superfície ja que és més efectiva.