2006-04-27

Concurs per triar el nom a la figura més original de l'art rupestre d'Ulldecona


Font: Tinet Digital

Una de les figures més emblemàtiques de les Pintures rupestres d'Ulldecona, situades a la Serra de Godall, és un caçador molt especial, amb un cap bastant gran, amb les faccions de la cara molt definides, en una paraula: hi ha qui diu que podria ser com el bruixot de la tribu, altres un nano, un caçador jove, etc.

L’Ajuntament d’Ulldecona i l’empresa Sweet Dreams dedicada a la fabricació de peluix i ubicada al Polígon Valldepins d’Ulldecona que tenen un Conveni de col·laboració, han arribat a l’acord de fer una figura inspirada en aquest personatge tan singular dels Abrics de l’Ermita que ja està elaborat i que properament es posarà al mercat, venent-se tant al Centre d’Interpretació d’Ulldecona, com a les botigues adherides a la Unió de Comerç local que vulguin, com evidentment per tot el món.

Amb la finalitat de triar un nom popular, i veient la gran acceptació que està tenint el web d’Ulldecona, s’ha penjat al mateix el que s’anomena Concurs del caçador. En ell es convida a participar a tothom, donant les seves dades personals, i triant el nom que cadascú li sembli millor.