2006-06-19

Tota l'oferta turística en un portal

Font: La Veu de l'Ebre

L'oferta turística de tots els municipis del Montsià es podrà trobar a final d'any en un nou portal d'Internet. Aquest es l'objectiu del Consell Comarcal que desprès d'una reunió del consell d'alcaldes ha aprovat aquesta setmana demanar una subvenció de 6.600 euros al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per tirar endavant el projecte. El nou portal encara no té definit el nom pero sí, els continguts. En aquest sentit s'hi podrà trobar tota l'oferta d'actius turístics i de serveis de cada un dels municipis de la comarca i, al mateix temps, de diferents rutes que recorren mes d'una població com les que es podrien fer a través de les Serres de Godall o del Montsià.

Un dels objectius del nou portal es unificar i donar un sentit de coherència a tota l'oferta turística de la comarca. Això és, de fet, el que el Consell Comarcal pretén aconseguir a partir d'un pla de turisme que s'incorporarà al Pla de dinamització de les Terres de l'Ebre. Aquest pla ha de servir tant per a la promoció com per incentivar la iniciativa privada. Aquest aspecte dependrà d'unes jornades que l'ens comarcal està preparant destinades al teixit empresarial i, sobretot, a un pla pilot de foment de l'ocupació que disposa d'un pressupost de 18.000 euros i que en un termini de mig any ha de planificar les línies generals d'actuació en ocupació al sector turísitc a partir d'una diagnosi de la situació actual.

Un cop estiga enllestit el pla comarcal servirà per decidir quines mesures concretes s'apliquen a cada població, funció que assumirà un pla d'ocupació que ja ha sol·licitat elConsell.