2008-12-18

Bases concessió ajuts individuals per a l'adquisició dels llibres per als estudis d'educació infantil

Butlletí Oficial de la Província de Tarragona

Anunci

El Ple de l'Ajuntament de GODALL, en la sessió de data 13 d'octubre de 2008, va adoptar uns acords, la part dispositiva dels quals és del tenor literal següent:

"Primer. APROVAR INICIALMENT les bases reguladores de la concessió de subvencions municipals per a bases per a la concessió d'ajuts individuals per a l'adquisició dels llibres per als estudis d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria per al curs 2008 - 2009, segons el text annex als presents acords.
Segon. SOTMETRE aquests acords i les bases esmentades a informació pública per un termini mínim de vint dies hàbils, als efectes de presentació d'al·legacions i reclamacions, mitjançant la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament. El termini d'informació pública començarà a comptar a partir del dia següent de la publicació de l'anunci al BOPT.
Tercer. DISPOSAR que les bases esmentades s'entendran definitivament aprovades si no es formula cap al·legació ni reclamació durant el període d'informació pública, sens perjudici de la necessitat de dictar una resolució de l'Alcaldia constatant l'aprovació definitiva automàtica i de publicar posteriorment aquesta resolució."

L'expedient complet es pot consultar a les oficines municipals tots els dies feiners, entre les 16 i les 20 hores, durant el termini de vint dies hàbils des de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.
Les reclamacions i al·legacions, en cas que es formulin, s'han de presentar davant l'Ajuntament dintre del termini esmentat, per qualsevol dels mitjans que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.