2010-10-25

El Godall guanya 4-1 al Jesús Maria B i encapçala la classificació juntament amb el Sant Jaume

El Godall va jugar aquest diumenge al camp municipal a les 16:00h. contra el Jesús i Maria B. amb el resultat de 4 a 1 a favor del C.F.Godall.


C.F GODALL 4 - JESUS I MARIA UD B 1


Godall: Hugo, Jaumet, René, Barceló, Vargas (Victor 36’), Abel, Robert, Marius, Ibeas (Aleix 70’), Albert (Miquel 62’), Rosemberg (Alin 55’).

Inici del partit amb domini local. El Godall era l’equip que controlava més la pilota, qui disposava de més possessió, però li costava encetar el marcador per encarar la victòria.
Creava ocasions amb cert perill. Els interiors Màrius i Ibeas pujaven per banda amb relativa facilitat creant perill, guanyant l’esquena de l’equip visitant. Robert i Abel semblaven controlar prou bé el mig del camp.
Tant els interior com Albert i Rosemberg (els jugadors més ofensius) disposaven d’ocasions però no les aconseguien materialitzar.
En una passada en profunditat de Rosemberg cap a Ibeas neix la jugada del 1-0. Ibeas arriba al davant del porter, el regateja i transforma el primer gol del partit.
El segon gol del Godall arriba en una centrada des del còrner. La defensa visitant no allunya el suficient la pilota, que cau a peus de Robert a la frontal i executa un potent xut a mitja altura que, després de tocar lleugerament en algun jugador, acaba en el fons de la xarxa. S’arriba així a la mitja part.

El Jesús i Maria veia que el Godall, tot i el que reflexava el marcador, no tenia un bon dia, i intentava estar encara en el partit. També creava perill, sobretot per la seua banda esquerra d’atac, amb passades en profunditat intentant superar per velocitat la defensa i encarar porteria o arribar a la linia de fons i centrar. Té algun u-contra-u perillós.
En una d’aquestes passades en profunditat (aquesta pel centre) sorprenen la defensa local. El davanter encara Hugo, que comet penalt en el seu intent de refusar la pilota dividida. Arriba d’aquesta manera el el 2-1. Hi ha per al Godall moments de incertesa.
A la recta final del partit amb l’entrada de Alin, Miquel i Aleix sembla que l’equip va jugar amb més confiança i es va trobar una mica més còmode. Així van arribar els dos gols definitius a càrrec del recien entrat Alin que van sentenciar el partit aconseguint així la cinquena victória consecutiva. (CRÒNICA: René Ten i Miquel Rodríguez)




Aquest resultat posa al Godall al cap d'avant de la classificació igualat a punts amb el Sant Jaume (que continua mostrant-se com el candidat més fort de la categoria).

El Godall en aquests moments de la temporada porta una trajectòria impresionant amb 6 victòries en 7 partits jugats. (http://www.icompeticion.com/ic/equipo_calendario.asp?eq=Godall%20CF&idtorneo=45&base=1&grupo=5)

La classificació després de 7 jornades queda així: