2010-10-21

St.Jaume 3 - Godall 4 (crònica)

El Godall lidera la classificació juntament amb el Sant Jaume i el J.Catalònia.

Partit en que el Godall ho va fer casi tot perfecte i aconsegueix guanyar al camp del Sant Jaume que havia contat tots los seus partits per victòries.

Ens vam avançar sobre el minut 10 en gol d'Albert després d'una gran jugada col·lectiva. Sobre lo minut 25 va empatar lo Sant Jaume després d'una ràpida contra culminada per Manelet. Ja cap al minut 35 lo godall es va tornar avançar després de que Joan Barceló rematés de cap una gran centrada d'Abel a pilota parada. I així arribem a la mitja part.

Al inici de la segona part va sortir un Sant Jaume totalment diferent que va anar pel partit i l'àrbitre tampoc ho va posar fàcil ja que van empatar a dos de penal assenyalat en una jugada on havia hagut una falta molt clara al nostre porter Hugo (minut 55). Però tot i aixó lo Godall no se va rendir i va aconseguir el 2 a 3 en una jugada una mica embolicada que va acabar en gol a pròpia porta del Sant Jaume (sobre el minut 30 de la segona part).

Sobre el 80 el sant Jaume empata a Pilota parada en un gol en possible fora de joc però Manelet va conseguir lo seu segon gol. Ja en el 92 Rosso aconsegueix el 3 a 4 en una contra culminada en un fort xut creuat que posa al godall a les primeres posicions empatat a punts en lo Sant Jaume i lo Jesús Catalonia. (crònica: M.Rodríguez)

P.D. PARTIDÀS grabat per les camàres del Canal 21 del que podran gaudir totes les Terres de l'Ebre menys la gent de Godall que a dia d'avui encara no podem sintonitzar cap de les televisions territorials que emiteixen per TDT.