2010-12-08

GODALL FC 2 – JESÚS CATALÒNIA 1

“TRES PUNTS IMPORTANTÍSSIMS”.

Godall: Carlos, Mingorance (Jaumet 86’), René, Barceló, Ivan, Abel, Robert, Lluc, Ibeas, Villaroya (Esteve 75’) , Rosso (Alín 69).

Partit molt anivellat i de poc encert en les passades, no gaire bònic per a l'aficionat. El Godall s'enfrentava al cinqué classificat i va començar una mica adormit;així el Jesús es va acançar en una centrada de falta que el seu davanter rematava tot sol.
A partir d'aquí l'equip local va semblar despertar i va començar a pressionar bastant al davant, obligant a la defensa visitant a treure’s del damunt la pilota el més aviat possible, i intentant que no la poguessin treure controlada o pensar i organitzar el joc amb facilitat. Pressionaven bastant al mig del camp, no deixant circular la pilota i així va arribar l'empat, robada de pilota al mig del camp centrada de Robert i Rosso que només li cal acompanyar la pilota a la xarxa, 1a 1.
Acte seguit el mateix Rosso té l'opció de l'empat al diblar-se el porter visitan i fallar el que semblava més fàcil que era encertar els tres pals. Així s'arribà al descans.
La segona part fou un partit molt gris sense gaires ocasions de gol, i encara més arrant de l'expulsió de Barceló en veure la segona groga. Tot i així El Godall va marcar el 2 a 1 obra d' Alín que després d'unes setmanes fora de l'equip culminava un contratac iniciat pel debutant Carlos que va defensar amb molt d' encert la porteria godallenca.
I així va acabar un partit sense gaire història però que manté el Godall co-líder amb el Sant Jaume.

Cal esmentar que com solen ser els partits contra el Jesús el matx va ser molt dur, amb moltes topades, entrades, i amb una gran intensitat ja que el Catalònia necessitava la victòria per a seguir somiant amb l'ascens a lo que l'any que ve serà tercera Catalana (formada per els quatre que pujen, uns quants de l'actual segona territorial i uns 7 equips que baixaràn de primera territoria).

Crònica: M. Rodríguez