2011-03-04

Es presenta la vuitena fira de l'oli i l'espàrrec de Godall (La Plana Ràdio)


L’oli i l’espàrrec seran motiu de visita a Godall de l’11 al 13 de març. Per octau any consecutiu, la cooperativa del municipi, amb l’ajuntament i les entitats del poble, organitzen la fira dedicada a aquests dos productes tan característics del municipi.
La cooperativa de Godall aposta per octau any per promocionar el seu oli i ho fa amb l’espàrrec de complement. La fira de l’oli i l’espàrrec arriba enguany els dies 11, 12 i 13 de març, amb un programa d’activitats molt complet. Inaugurada per Jaume Antich, director del projecte Oli i oliveres mil·lenàries del territori del Sénia, la mostra obrirà divendes a les sis de la tarde.

Dels actes previstos destaquen els esmorzars populars, una tirada de bitlles comarcal, un tast d’olis, una ballada popular de jota així com visites guiades al nou molí d’oli i exposicions.Els organitzadors esperen que enguany es repetisca la xifra de 2.000 visitants d’edicions anteriors. Hi participaran 60 expositors i l’entrada és gratuïta. La cooperativa pretén que durant aquests dies es done a conèixer el poble i sobretot, el seu oli. Enguany ha processat dos milions de quilos d’oli, amb una producció de 500.000 litres. Malgrat això, lamenten els preus baixos, segons el gerent, similars als de fa quinze anys