2015-01-20

Sant Jaume d'Enveja 1 - C.F.Godall 5

El diumenge el Godall es desplaçava al camp del Sant Jaume.  El partit va començar bé per al Godall que al minut 4 ja s'avançava gràcies a un gol de Miquel Cana.  Als 21 minuts, el Sant Jaume aconseguia empatar d'un xut molt potent de Ivan Fumadó (1-1).  A partir de llavors i durant quasi tota la primera part, el Godall no acabava de trobar-se còmode al partit, sort que al minut 42, Marius tornava a avançar al Godall, i acte seguit Alex rematava el resultat posant el 1-3.

Un minut després, i en qüestió de dos minuts un jugador del Sant Jaume va veure dues targetes grogues seguides, lo que va provocar que el Sant Jaume es quedés amb un home menys.

La segona part va començar amb uns altres aires per al Godall ja que per una part aprofitant la superioritat numèrica, i per l'altra la col.locació de la defensa local (molt avançada durant tot el partit), el Godall va poder jugar al "passe" llarg i gaudir d'innumerables ocasions de gol, que es van concretar el minut 75 (obra de Brian, que tornava als terrenys de joc desprès de la sanció imposada durant la pretemporada) i per tancar el resultat, Zaragoza marcava el definitiu 1-5.

La setmana que bé comença la segona volta del campionat i el Godall juga al camp del Roquetenc en un partit avançat:  (Dissabte a les 16:30h).

Recordem que el partit jugat a casa contra el Roquetenc fou el primer del campionat i es va saldar amb un empat a 1.