2015-02-09

Ginestar 2 - Godall 6 (el Godall 3er. a 4 punts del líder)

El Godall amb la victòria al camp del Ginestar per un 2-6 es posiciona tercer de la categoria, a un punt del segon classificat (el Batea), i a 4 punts del líder (el Santa Bàrbara).

El Godall ha tornat a trobar la forma i l'efectivitat que en trams de la competició havia paregut diluir-se. Les victòries d'aquestes darreres jornades l'han posicionat a un lloc privilegiat de la classificació. És un dels equips més en forma i a aquestes altures de la temporada, un equip a tindre en compte.

Aquest diumenge van jugar un bon partit al camp del Ginestar,  un gol matiner de Marc Lleixà (9') avançava a l'equip del Godall, el mateix Marc marcava el 29' el 0-2.  Dos minuts desprès, Joan Zaragoza va començar a fer de les seves i abans del descans, ja havia fet un Hat-Trick (29' 38' 44')  deixant el partit sentenciat amb un 0-5.
A la represa, els jugadors del Ginestar Aleix i Alex reduïen distàncies (52') i (61')  posant el 2-5.
Un gol de Brian per al Godall al minut 80, tancava el marcador amb un contundent 2-6 final.

Un gran Godall i uns jugadors enxufats,  força Godall.

Aquest fi de setmana que bé toca descansar (Carnavals de Godall), i el pròxim 22 de febrer hi ha un partit molt atractiu (pel bon estat en que es troben els dos equips actualment)  Godall - Campredó.