2007-11-06

El Parc del Pescador acull la quarta prova del Campionat de Lliga de Bitlles Catalanes


Font: Revista Cambrils (22 d'octubre)

El Parc del Pescador va ser l'escenari, ahir al matí, de la quarta jornada del XIX Campionat de la Lliga 2007-2008 de Bitlles Catalanes, de segona divisió a la zona de Tarragona.
Des de les deu del matí i fins gairebé les dotze del migdia, l'espai situat al costat de l'escenari del Parc del Pescador va esdevenir una pista de llançament d'aquesta pràctica. En la prova d'ahir hi van participar equips de Godall –masculí i femení–, Amposta, Freginals, Sant Jaume, Els Alfacs, Masdenverge, Vinaròs, la Sénia, Camarles, Roquetes, la Unió i el Club Esportiu de Bitlles de Cambrils, amb el seu equip A.

L'equip Cambrils A va fer una bona competició en el seu enfrontament contra l'equip de Godall, ja que les seves dues partides es van saldar amb un resultat d'empat i repartiment de punts per a ambdós equips. Cal dir que Godall és un dels equips més forts de la categoria, ja que encapçala la classificació general, seguit de Cambrils A que manté la segona posició després de la jornada d'ahir diumenge.

Per altra banda, l'altre equip cambrilenc, el Cambrils B, va avançar aquesta jornada al dissabte 13 d'octubre i va enfrontar-se al Deltebre C. Les dues partides entre els dos equips també van finalitzar amb un empat i repartiment de punts per cadascú. El Cambrils B se situa a la part baixa de la classificació general d'equips.

La propera jornada, que serà la cinquena d'un total de dinou, es disputarà el proper 4 de novembre a Camarles. El Cambrils A s'enfrontarà a Camarles, mentre que el Cambrils B descansarà en aquesta jornada.