2007-11-06

Participació en els ingressos de la Generalitat, integrada en el Fons de cooperació local de Catalunya

Font: Diari Oficial de la Generalitat
DOGC núm. 4999 - 31/10/2007

1 Distribuir la quantitat de 86.668.156,00 euros, de lliure disposició entre els municipis de Catalunya, en concepte de participació en els ingressos de la Generalitat, a càrrec de la partida pressupostària GO 03 D/460.1101/711 del pressupost del Departament de Governació i Administracions Públiques per a l'any 2007, de la manera següent:

a) 4.800.000,00 euros al municipi de Barcelona.

b) 81.868.156,00 euros d'acord amb el que consta a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Distribuir la quantitat de 8.000.000,00 euros entre tots els municipis de Catalunya per a la prestació supramunicipal de serveis, amb càrrec a la partida pressupostària GO 03 D/460.1101/711, del pressupost del Departament de Governació i Administracions Públiques, d'acord amb el que consta a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

D'acord amb el que estableix l'article 46 de la Llei 4/2007, la Generalitat ha de transferir als ajuntaments els imports de llur participació per al foment de la prestació supramunicipal de serveis. Aquesta participació té com a finalitat sufragar les despeses derivades de les activitats o les inversions supramunicipals, i els ajuntaments la poden destinar, totalment o en part, a una o diverses entitats supramunicipals en les quals participin.

Els ajuntaments han de justificar la destinació d'aquestes transferències, mitjançant un certificat de l'interventor que s'ha de lliurar a la Direcció General d'Administració Local. Aquest certificat ha de determinar les actuacions concretes, l'import i els ens supramunicipals, si escau, als quals l'ajuntament ha destinat aquesta participació. Els ajuntaments han d'acreditar llur participació en els ens supramunicipals beneficiaris quan correspongui.

.3 El lliurament de les participacions en el Fons de cooperació local de Catalunya resta condicionat a l'adequat compliment per part dels ens locals destinataris de l'obligació de trametre, d'acord amb el que estableix la legislació sectorial, llurs pressupostos, les liquidacions pressupostàries anuals i els qüestionaris estadístics homogeneïtzats d'aquestes dades al Departament de Governació i Administracions Públiques, i llurs comptes anuals a la Sindicatura de Comptes.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els ajuntaments poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunwal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de la data de la seva publicació al DOGC. Els ajuntaments poden presentar també, potestativament, requeriment previ al recurs contenciós administratiu davant el conseller de Governació i Administracions Públiques en el termini de dos mesos a comptar la data de la publicació al DOGC.

Barcelona, 18 d'octubre de 2007

Joan Puigcercós i Boixassa

Conseller de Governació i Administracions Públiques


Tram de lliure disposició per als municipis:

... ...
GODALL: 44.023,06 euros
...



.