2008-06-20

Creació i constitució del Consorci per al desenvolupament econòmic de l'interior del Montsià DEIM + Estatuts. Aprovació inicial.


Font: Butlletí Oficial de la Província


Anunci

El Ple del Consell Comarcal del Montsià, en sessió de data 29 d'abril de 2008, va acordar l'aprovació inicial de la creació i la constitució del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de l'Interior del Montsià (DEIM) i els estatuts que l'han de regir, de conformitat amb el procediment de constitució que estableix l'article 313 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny.
En sessió de data 27 de maig de 2008, el Consell Comarcal va acceptar la delegació per a la coordinació de l'expedient d'aprovació feta pels ens locals que inicialment es consorcien, i que més endavant s'esmenten, considerant el Consell Comarcal del Montsià com a gestor als efectes de publicació unitària de l'edicte al BOP de Tarragona i al DOGC.

Ajuntaments delegants:
Ajuntament de Godall, acord plenari de data 26 d'abril de 2008.
Ajuntament de la Galera, acord plenari de data 26 d'abril de 2008.

Se sotmet a informació pública l'expedient amb els acords de constitució esmentats i dels estatuts del consorci, per un ternimi de 30 dies hàbils a comptar de l'endemà de la darrera publicació d'aquest anunci perquè es puguin examinar i, si s'escau, formular al·legacions i reclamacions que es considerin pertinents, en el benentès que de no presentar-se'n cap durant l'esmentat termini els acord indicats d'aprovació inicial esdevindran definitius.