2008-10-29

L’ ajuntament de Santa Bàrbara te previst invertir 350.000 euros en camins .

La Plana Ràdio

L’ alcalde del municipi planer, Jordi Boronat explicava que entre l’aportació municipal i la d ‘altres entitats com la Mancomunitat de la Taula del Sénia , Santa Bárbara invertirà, entre el 2008 i el 2009 , 350.000 euros en la millora i arranjament de diversos camins del terme municipal, un dels darreres ha estat el camí del Cementiri.


Altres dos camins que s’ han arranjat i que afecten la població son , el camí de la partició del terme amb el municipi veí de La Galera. Els treballs que s’hi han realitzat són la neteja, desbrossament i transport de la brossa, base de llast de 15 cm. i posterior compactació i reg, i doble tractament de reg asfàltic.

El pressupost d’execució material d’aquesta obra ascendeix a un total de 21.273,69€.

L ‘altra obra , el camí del “canal Xerta-Sénia”, afecta a quatre pobles de la Mancomunitat (Godall, La Galera, Santa Bàrbara i Ulldecona). Al terme de Santa Bàrbara té una longitud de 3.654,76m. Els treballs que s’hi han realitzat són neteja, desbrossament i transport de la brossa, repàs amb llasts per anivellar i
tapar els clots existents i acabat amb doble reg asfàltic. En aquest cas, el pressupost total ha estat de 76.087,70€.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha assumit un 12% del total d’aquesta obra, és a dir 14.595,55€, sent la resta a càrrec de la Mancomunitat, a través de la subvenció del Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí.