2012-06-07

Concert d’alumnes del Coservatori de Música de Tortosa, a Godall


El proper 9 de juny, a les 8 de la tarda, tindrà lloc al Casal Municipal de Godall, un concert per part d’alumnes que estan cursant quart, cinquè i sisè de grau professional al Conservatori de Música de Tortosa, de la Diputació de Tarragona.

El concert el portaran a terme, l’Ensemble de clarinets i el Grup de Saxos. Els músics estaran dirigits pels corresponents caps de departament al Conservatori: Ricardo Forner Ramon i Rubén Domingo Boloix. Cada grup estarà format per uns quinze músics

El Conservatori va proposar a les Escoles de Música de la comarca, la possibilitat d’oferir algun concert per a intercanviar coneixements i experiències musicals profitoses, tant per als alumnes del Conservatori com per als de les Escoles de Música.

L’Agrupació Musical de Godall, sempre amb el seu afany d’una millor formació per als seus músics, li va venir a bé, i, per això es portarà a terme aquest concert.

Gràcies, també, a la col·laboració de l’Ajuntament de Godall que cedirà el Casal Municipal per a l’ocasió.

Des de l’Agrupació Musical de Godall, confiem en què aquest esdeveniment permetrà donar a conèixer la magnífica tasca que es fa al Conservatori de Tortosa formant excel·lents músics, animarà als músics locals i altres que hi assistiran a superar-se i millorar, i, sobretot ens ajudarà a gaudir d’una estona agradable.

No hem d’oblidar que la música és l’art que es manifesta en l'organització dels sons i els silencis en el temps i que produeix missatges dotats d'unitat, continuïtat i coherència, missatges que tanta falta ens fan aquest món tan convuls que ens ha tocat viure.

Us hi esperem!

Agrupació Musical de Godall
Godall, 2 de juny de 2012