2012-11-01

Aprofitant les oportunitats


Avui es festiu i aprofitem per a sortir en la MTB per la Serra del Tossal i de Godall, de moment no hi ha massa cacera cosa que facilita el circular pels montes sense perill de ser tirotejat o insultat per algun que es pensa que es el propietari dels camins.
Sortim del poble pujant pel sender del Castell a petició dels Jordis "Fabre i Castell" la pujada esta humida però allí on no es pedra la tracció es molt bona. Anem pujant i cap al tub avancem a dos jovenets que pugen a peu per a després baixar com a llams. Arribem dalt i seguim el recorregut de la cursa del Sudactiu arribant a la carretera de les Moles i passant pel túnel aquí anem a buscar per carretera el sender que puja al puig i va cap al Pantanet, però en lloc de baixar pel camí provem de passar pel sender bàsicament de caçadors cap al Camp de Tiro, en una mica de neteja seria ciclable i interessant.
Pugem al Tossal pels senders acompanyats en tot moment per les mosques, bufff quin munt, una vegada dalt baixem i recordant vells temps fem les senderes que voregen la serra de Godall fins arribar a Godall per on passem en busca de l'Area de Mig Ambient on posem aigua i fem un mos.
Després complim del desig de JC i pugem pel sender conegut per natros de la Vertical, per on es fa difícil pujar pel desnivell i per la humitat de les pedres. Passem per la Roca Alta que es l'encreuament del sender que nosaltres pugem i la baixada del DH de Godall.


Aquí anem a buscar una variant per a enllaçar en la part alta del DH per on acabem de pujar fins a la part alta del DH, després anem en busca del sender de les Atalaies per on retornarem cap a casa passant per dalt de l'Ermita, arribem a la torre de teleco i emprenem els sender del Tossal Redo arribant a la carretera de les Bruixes per on tornem a la plaça. Fem unes coca-coles una mica de tertúlia i a la dutxa.