2016-03-10

La Junta Directiva del CF Santa Bàrbara vol recanvi

font original: La Plana Ràdio 

A l’Assemblea Extraordinària del passat divendres es va anunciar que una bona part plegarà el proper 30 de juny.
També es va aprovar l’acord de col•laboració amb el CF Godall que permet a aquest club veí poder jugar a la 2ª catalana.


(J.Roig/T.G.).-El passat divendres i al nou Hotel d’Entitats, el CF Santa Bàrbara va celebrar una Assemblea extraordinària on, entre altres temes, es va aprovar l’ acord de col•laboració establert amb el CF Godall i que s’ha de ratificar a l’assemblea general del proper mes de juny. Eduard Roldán, secretari de l’entitat explicava a La Plana Ràdio que aquest acord permet al Godall poder jugar a la 2ª Catalana, desprès de que l’equip assolís aquesta categoria. Segons la normativa de la Federació Catalana de Futbol, per poder jugar a aquesta categoria els clubs han de tenir, com a mínim, un equip de futbol base. Com no era el cas del CF Godall, es va establir aquest acord que especifica, a grans trets, que el club godallenc té la seua estructura del futbol base lligada al CF Santa Bàrbara.


En la mateixa Assemblea extraordinària, l’actual Junta Directiva van anunciar la seva renúncia a continuar dirigint el club un cop finalitzi el mandat, el proper 30 de juny. Roldán deia que aquesta voluntat de renuncia s’anuncia ara per donar temps a que es pugui formar un nou equip directiu  que es faci càrrec dels més de 100 esportistes que gestiona actualment el club. Per motius personals i professionals una bona part de la junta plegarà “per donar pas a sang i propostes noves i perquè pot ser pot haver-hi qui pensa que ja portem massa temps al cap davant del club, en el meu cas, per exemple, jo ja porto 9 anys”, justificava el secretari del club.
Finalment, també es va aprovar la publicació de la llista de socis i sòcies del club, actualment 240, o els protocols d’emergència i seguretat.