2006-01-31

Veïns de GODALL impedeixen soterrar una línia elèctrica


El Periódico (12-01-2006)
Temen esfondraments i es queixen del que pagaran per les obres

Uns 30 veïns de la localitat de GODALL van sortir ahir al carrer per impedir el pas de les màquines que havien de començar unes obres de soterrament d una línia elèctrica i de millora del clavegueram. Al.leguen que aquesta obra
pot ocasionar esfondraments i que els suposa pagar elevades quantitats de diners en concepte de contribucions especials.
El projecte de l ajuntament supera el milió d euros i alguns dels veïns afectats, 160 en total, es queixen que es veuen obligats a pagar quantitats que en molts casos superen els 6.000 euros i en alguns arriben als 12.000.

TRIBUNALS
Si les contribucions fossin raonables les acceptaríem però amb aquestes xifres és impossible, va dir un dels veïns que van tallar el trànsit a la carretera, una acció que preveuen repetir avui per obligar les màquines a recular. Els afectats demanen també un estudi geològic previ per por d esfondraments, tal com han denunciat davant els tribunals. Han assenyalat, fins i tot, que pot ser un cas similar al que va tenir lloc al Carmel de Barcelona.