2006-02-12

sol·licitud d'autorització per a la modificació de l'itinerari del servei públic regular de transport de viatgers


(Butlletí Oficial de Catalunya 07-02-2006)
ANUNCI d'informació pública sobre la sol·licitud d'autorització per a la modificació de l'itinerari del servei públic regular de transport de viatgers per carretera de la concessió la Sénia-Tarragona per Sant Carles de la Ràpita (V-GC-48).
L'empresa Hispano de Fuente en Segures, SA, ha presentat una sol·licitud per a l'establiment d'un nou servei entre Tortosa i la Sénia en el servei públic regular de transport de viatgers per carretera de la concessió la Sénia-Tarragona per Sant Carles de la Ràpita (V-GC-48), amb inclusió de nous punts de parada fixa a les localitats de Tortosa, Vinallop, Santa Bàrbara, la Galera i Godall.
S'obre informació pública per tal que, en el termini de 30 dies hàbils des de l'endemà de la data de publicació d'aquest Anunci en el DOGC, les entitats i els particulars interessats, previ examen de l'anomenada sol·licitud a les dependències del Servei Territorial de Ports i Transports de Tarragona (c. Anselm Clavé, 1) i en hores hàbils d'oficina, puguin presentar per escrit les observacions que considerin pertinents.

Tarragona, 22 de novembre de 2005
Daniel Fernández Ruiz-Capillas
Cap del Servei Territorial de Ports i Transports
de Tarragona en funcions
(05.349.067)