2006-03-27

La Mancomunitat de la Taula del Sénia es reunix a La Galera



Povet.com
El passat divendres 24 de març, es van celebrar a l’ajuntament de La Galera dos reunions de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, una de la Junta de Govern i l’altra de l’Assemblea General.
Va presidir les reunions el Vicepresident 1r Javier Balada, en absència del President Víctor Pla que a la mateixa hora atenia al seu poble al Conseller de Medi Ambient de la Generalitat. A més, van assistir les Alcaldesses i Alcaldes de Rossell, Ulldecona, Morella, La Galera, Canet, La Jana, Godall, Mas de Barberans, Càlig, Cervera, Freginals, Santa Bàrbara i Beseit.

L’Assemblea va començar fent-li lliurament del premi de 600 € a Ignasi Boza, guanyador del concurs del logotip de la Mancomunitat, per part de l’Alcaldessa de La Galera, Ester Martí. Tot seguit, el propi Ignasi Boza va explicar als assistents els diversos materials que s’estan elaborant per a la exposició itinerant que anirà recorrent tots els pobles de la Mancomunitat i que s’espera que es pugue estrenar a la Fira de Canet els dies 7/8/9 d’abril propers.
També es va aprovar el Conveni a signar amb la Diputació de Tarragona que aportarà el seu suport a la Mancomunitat. I es va informar de la propera visita al President de la Diputació de Terol el dia 29/03 on se li demanarà un Conveni semblant. Així mateix, es van explicar les gestions fetes amb representants de les administracions: de l’Estat i de les Comunitats Autònomes, de cara a poder signar Convenis de col·laboració.