2006-05-23

Detenen l'autor de robatoris a domicilis de diferents municipis de les Terres de l'Ebre

Font: Tinet Digital

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tortosa va aconseguir ahir, després de setmanes de seguiment dels casos, localitzar al presumpte autor de diversos robatoris a domicilis de les Terres de l'Ebre. Es tracta de Liuvisa D. de 22 anys, veí d'Alcanar, ciutadà de la República de Macedònia, que en aquests moments podria residir esporàdicament a un campament de caravanes ubicat al terme municipal de Vinaròs.

...La investigació parteix des de fa aproximadament un mes, amb la coincidència horària de diversos robatoris en força comesos a domicilis de municipis de les Terres de l’Ebre. Aquests fets delictius es produïen en la franja horària laboral de la tarda amb l’objectiu de no trobar ningú a les cases. Els autors dels fets forçaven les portes del darrera dels domicilis o les persianes més allunyades del carrer per accedir després als dormitoris i endur-se ràpidament els diners i les joies que trobaven.

La Guàrdia Civil l’imputa, a banda del robatori al Ligallo del Gàngil, una temptativa de robatori a La Sénia el dia 9 d’abril, a un domicili del carrer Vicent Celma on hauria intentat accedir forçant la persiana del jardí amb un tornavís, un robatori el dia 25 d’abril al carrer Església de Godall d’on es van emportar després de forçar una porta, 9.000 € en joies i van causar danys per valor de 200 €, una temptativa de robatori el dia 26 d’abril al carrer Santa Magdalena del Pinell de Brai on foren sorpresos quan forçaven la porta així com, el mateix dia, un altre fet delictiu al carrer Francesc Macià de Móra la Nova d’on van furtar 6.000 € en joies.