2006-05-26

El conseller de Governació visita l'Ebre

Font: Ribera Online

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà divendres, 26 de maig, al Montsià per visitar els municipis d’Alcanar, Godall i Amposta. Sabaté, que estarà acompanyat pel delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Miquel Castelló, anirà també fins a Tortosa (Baix Ebre).

Demà divendres el conseller Sabaté arribarà a les 10.45 hores a l’Ajuntament d’Alcanar on serà rebut per l’acalde d’aquesta població, Ricard Bort, el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Miquel Castelló, i la resta de membres del consistori. Després de visitar les obres de reordenació de les voreres del carrer Sunyer i de la carretera Nova es reunirà a l’Ajuntament amb la Taula del Sénia.
Posteriorment, el conseller de Governació i Administracions Públiques, acompanyat del delegat del Govern, es traslladarà a l’Ajuntament de Godall on arribarà a les 12.10 hores. Acompanyat per l’alcalde d’aquest municipi, Francesc Josep Miró, i per altres membres de l’equip municipal, visitarà diferents obres.
Sabaté i Castelló es traslladaran després a Tortosa on arribaran a les 13.20 hores a l’Ajuntament d’aquesta localitat. Els rebran l’alcalde, Joan Sabaté, i la resta de regidors. Després d’atendre als mitjans de comunicació, es reunirà amb la Mancomunitat Tortosa-Roquetes.
Finalment, ja a la tarda el conseller i el delegat aniran fins Amposta per reunir-se amb l’alcalde, Joan Maria Roig, i l’equip de govern.