2011-04-28

Santa Bàrbara tindrà ambulància a l'abril

LA PLANA RÀDIO.

(J.Roig).-Ha estat una llarga reivindicació de tot el consistori planer i sembla que finalment es podrà fer realitat a partir del mes d’ abril: Santa Bàrbara tindrà servei d’ ambulància al seu CAP,en principi dintre d’ un pla pilot amb atenció durant 12 hores,per a ,en un futur i un cop analitzades les necessitats reals de la zona on donarà servei,passar,si s ‘escau, a disposar-ne de manera permanent.

L’ alcalde del municipi,Jordi Boronat es mostrava molt content d ‘aquesta noticia que es confirmava ahir mateix tot i que també reconeixia que les gestions per aconseguir una ambulància per al poble van començar fa mesos,amb l ‘anterior delegat de Salut a l ‘Ebre,Ismael Roldán qui havia mostrat la seua voluntat d’ atendre la reivindicació. Voluntat que recollia l ‘actual delegat Albert Gómez.

L ‘ambulància donarà servei al CAP de Santa Bàrbara i a altres pobles de la zona central del Montsià com La Galera,Godall,Masdenverge,Mas de Barberans o Freginals. Els mateixos tècnics que gestionen el servei d’ ambulàncies a la comarca recomanaven un punt d ‘atenció al municipi donada la seua ubicació geogràfica i el nombre d’ habitants als que es podia atendre.

De fet,quant es va construir el nou Centre d ‘Assistència Primària l’any 2007, ja es va fer un previsió als espais interiors de l ‘edifici per ubicar-hi al personal que farà els corresponents torns d’ ambulància,com hem dit i segons preveu l ‘alcalde planer,a partir del proper mes d ‘Abril.