2014-07-06

'El Foraster' tanca la segona ruta pels pobles més petits (06 de juliol)

Quim Masferrer grava un monòleg des de la sala Barts de Barcelona per a un programa especial de TV3.

El Foraster (TV3, 22.25 h) tanca aquesta nit el seu segon periple pels pobles més petits de Catalunya. L'edició d'avui serà un resum amb algunes de les trobades més destacades d'aquesta segona temporada, que es va estrenar el 4 de maig, ocupant un nou dia i franja d'emissió: diumenge després del 30 minuts. El Foraster ha tingut una audiència mitjana de 528.000 espectadors i un 17% de quota de pantalla. El capítol més vist va ser el de Prades, amb 597.000 espectadors i un 17,7% de quota. La primera edició va reunir, en els dotze capítols, un 19,5% de quota mitjana.

En l'àlbum de viatge d'aquesta nit també s'ensenyarà el que passa darrere les càmeres, els preparatius i els rodatges pels diferents pobles. En concret, en aquesta segona temporada s'han visitat vuit pobles: Godall, Molló, Llafranc, Prades, Alfés, Osor, la Torre de l'Espanyol i Arsèguel. Entre tots sumen 3.509 habitants.
En l'edició d'avui, també es mostrarà un avanç dels pobles de la tercera temporada i imatges inèdites d'un programa especial que es prepara per al setembre. En aquest sentit, Quim Masferrer gravarà un monòleg des de la sala Barts de Barcelona.


LA XIFRA

3.509
habitants
és la suma total dels vuit pobles que en aquesta segona temporada ha visitat Quim Masferrer.