2015-10-05

C.F.Godall 2 - Alcanar 3

Un partit que al Godall se li va posar difícil des d'un començament, quan no havia passat ni un minut de joc, i el jugador Iván Díaz (exjugador de 1era divisió amb l'Espanyol, Albacete...) va fer un gol imparable des de el mig del camp.
El Godall va saber recuperar-se, i al minut 4, Valverde ja va poder empatar el partit.
Les coses es posaven de cara quan al minut 36 l'Alcanar va fer penal i el transformava el Godall per fer el 2-1.  La resta de la primera part fou un partit molt igualat.
A la segona part, l'Alcanar va treure al camp una jove promesa cedida de la Rapitenca (Brayan) que va revolucionar el partit. La davantera de l'Alcanar tenia contra les cordes al Godall i al minut 56 aconseguia empatar, i al cap de poc (al 63') l'Alcanar ja s'avançà al marcador.

El Godall durant la segona part va tenir moments en que pareixia que es desconnectés del partit, ja que estàvem més pendents de les decisions de l'àrbitre que del propi joc.
Destacar aquest partit, la lluita incansable del nostre davanter Joan Zaragoza que va estar en tot i per tot, lluitant fins la última jugada.  Una davantera, la del Godall que aquests últims partits nota en falta el seu altre atacant Màrius (baixa per lesió).

El Godall està tercer per la cua amb 2 punts, val a dir que hi ha motius per a ser optimistes, ja que en els 5 partits disputats, els resultats sempre han estat empats (Catalonia, Canonja)  o derrotes per la mínima (0-1 Torreforta, 2-1 Camarles, 3-2 Alcanar).  Uns resultats que mostren que el Godall és altament competitiu en aquesta categoria.

Amb els partits que portem disputats, i veient les grans plantilles que ens enfrontem cada setmana, quan la part tècnica està igualada o pròxima a l'equip rival, s'ha de tirar d'orgull i de físic a parts iguals per a poder ser aquell punt superior que fa falta per guanyar el partit. Un estat físic que s'ha de guanyar entrenament a entrenament, i un estat mental que ha de tenir una seguida desde el minut 0 al 90,  capacitats més que demostrades per aquests jugadors les darreres temporades i que hem de continuar treballant enguany.

El Godall, amb l'incorporació del nou míster, podem fer-nos una idea que la nostra temporada comença a partir d'avui (el problema és que para la resta d'equips ja ha començat fa setmanes). Tenim l'esperança de que a partir d'ara, la part tècnica, mental, i física aniran compensades per tal d'evolucionar a la categoria.